Koga – E-XTENSION dames

Koga – E-XTENSION dames is een van de elektrische damesfietsen uit de KOGA collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het achterwiel. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een met 30 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Koga - E-XTENSION dames
Modelnaam/Uitvoering:
Koga - E-XTENSION dames
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Aantal versnellingen:
30
Display:
KOGA Square with control unit next to grip
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
23.3
Adviesverkoopprijs:
€2898

Technologie

Motorpositie
Motor in het achterwiel

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
418Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Matt Black
Type shifters:
Shimano Deore - Rapid fire plus - Two way release
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer 37 mm
Type/merk remmen:
Shimano Trekking
Achterlicht:
KOGA SeeU
Type voorvork:
KOGA Feathershock
Type velgen:
Exal EL19-622 alloy
Type stuurpen:
KOGA Justera - Adjustable A-head
Type stuur:
KOGA SportTouring alloy
Zadel:
Selle Royal Look In
Type crank:
Shimano Octalink - 44x32x22T

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Net alle reviews gelezen en ik ben het er beslist NIET mee eens. Ik ben juist erg tevreden met mijn keus. Het is absoluut een stevige fiets en de accu is nog prima!
Mijn koga. Xtention is 2 jaar oud. Ondersteuning valt steeds uit. Vooral na regen. Hij is nu bij de dealer die zegt polen verbrand van accu. Koga wil 50%coulance toepassen. Computeruitdraai geeft aan teweinig aan de oplader. Verrassing hij staat elke nacht onder stroom! Ik ben de trotse eigenaar van 3 xtentions lady 53. 1 van 5 jaar. 1 van 2 jaar. En 1 van 2 weken oud. Nimmer zo’n rot gevoel gehad als bij deze beslissing van koga. Hoop echt dat dit opgelost gaat worden. Ben zeer teleurgesteld ! Dealer doet echt zn best voor mij. Jacqueline
Deze Koga E-xtension (damesmodel) is een zeer wankele fiets! Het gewicht zit volledig achterin (motor en batterij), en daarmee is het damesmodel een zeer zwak geval, het kader zwiebelt als geen ander, en als je dan nog een paar fietstassen met boodschappen bij hebt, is het een gevaar om mee te rijden! Ik had van Koga wel wat anders verwacht!! Waar je bij aankoop ook niet bij stilstaat: bij lekke band achteraan, moet wwiel er uitgenomen worden, en naderhand alles resetten, enkel bij een Koga dealer natuurlijk...Bij bandenpanne ergens onderweg...zoek maar een Koga dealer, dan sta je daar. Ook "open binnenband" zijn maar lapmiddelen, scheurde reeds kapot bij het opblazen! 3000€ uitgegeven, en gedacht een solide Koga te hebben, maar dat is duidelijk MIS! Maar wie de naam heeft van vroeg op te staan, mag lang blijven liggen hé...
Mijn fiets koste 3000 euro, minder dan 5 jaar geleden. Daarbij een aanvullende verzekering gekocht. De batterij van mijn fiets is kapot en moet vervangen worden door een exemplaar dat 750 euro kost. De garantie is verlopen en de verzekering dekt deze slijtage niet. Samengevat heb ik dus een fiets van 3000 euro met een verzekering van 270 euro die binnen 5 jaar waardeloos is geworden. Ik kan me niet voorstellen dat dit is wat je redelijkerwijs mag verwachten als consument. Maar tenzij ik een advocaat in de arm neem sta ik machteloos.