Koga – KOGA E-TOUR

Koga – KOGA E-TOUR is een van de elektrische herenfietsen uit de KOGA collectie. Deze elektrische fiets heeft een motor in het achterwiel. Met de accu verwerkt in het frame weggewerkt en een met 10 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Koga - KOGA E-TOUR
Modelnaam/Uitvoering:
Koga - KOGA E-TOUR
Type (elektrische) fiets
Elektrische herenfietsen
Aantal versnellingen:
10
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24.7
Adviesverkoopprijs:
€3148

Technologie

Motorpositie
Motor in het achterwiel

Accu

Accupositie
In het frame weggewerkt
Accucapaciteit
317Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Petrol
Frame materiaal:
Aluminium

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Wat een slechte firma is Koga. Als je klachten hebt reageren ze niet op je mail en een telefoonnummer kan je niet vinden op de webpagina. Als je bij contacten kijkt, dan kan je alleen naar het kantooradres op afspraak, maar er is geen telefoonnummer te vinden. Natuurlijk moet je voor klachten wel eerst naar de dealer, maar die kan van een rammel, gammelfiets geen betere maken.
Het frame is heel slap. Voorheen maakte Koga heel goede fietsen. jaren gehad, maar nu met de E tour is het helemaal mis. Accu maakt vaak geen verbinding waardoor de ondersteuning niet werkt. Het voorlicht rammelt omdat het een gammel spatbord is. De kabels rammelen. Voordeel is dat andere fietsers je wel horen aankomen rijden met dat gerammel. Geen goed woord over voor een firma die onbereikbaar is en niet op mail reageert. Geef je 3500 euro uit omdat je denkt een goede fiets te hebben. Hadden we er maar een van 1000 euro gekocht was waarschijnlijk beter geweest.

Gerelateerde modellen