Multicycle Noble EM 2019 Dames Lage Instap

De Multicycle Noble EM damesfiets, is de perfecte elektrische fiets voor de echte fietsliefhebber die gaat voor kwaliteit. Door de stille middenmotor van Brose en de krachtige accu is het een betrouwbare fiets waar je jarenlang van gaat genieten. Want voor zowel de vrijetijdstochten als het woon-werkverkeer is deze e-bike perfect. De middenmotor van Brose zorgt voor een stabiele fiets en een soepele rijbeleving.

Deze middenmotor is de stilste motor op de markt en is prachtig verwerkt in het frame van de Noble EM. De middenmotor van Brose heeft een lange levensduur en is ijzersterk. De Shimano schijfremmen zijn duurzaam en gaan jarenlang mee. Hierdoor fiets je zorgeloos in jouw vrije tijd en van en naar jouw werk. De Multicycle Noble EM is voorzien van een display van Brose. Het display is een elegant stijlelement op deze E-bike. Het display heeft een helder en scherp beeld en is weersbestendig en voorzien van een USB uitgang, waarmee je bijvoorbeeld een mobiele telefoon kunt opladen. De Shimano hydraulische schijfremmen remmen zijn kwalitatief hoogwaardige schijfremmen die perfect passen bij een sportieve fiets als de Noble EM. Shimano maakt al meer dan 90 jaar premium fietsonderdelen, waardoor het een zeer beproefd en betrouwbaar merk is. Ervaar optimaal rijplezier met de Multicycle Noble EM.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Multicycle Noble EM 2019 Dames Lage Instap
Modelnaam/Uitvoering:
Multicycle Noble EM 2019 Dames Lage Instap
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Type sensor
Trapkracht
Display:
In het midden met afstandbediening
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
27
Adviesverkoopprijs:
€2799

Technologie

Motortechniek
Brose
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Accucapaciteit
518Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kettingkast
dichte kettingkast
Kleur:
Pearl White Glossy
Framemaat
53
Wielmaat
28inch
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
hydraulische schijfremmen
Lichten
LED verlichting
Type voorvork:
Geveerd
Type stuurpen:
Verstelbaar
Zadel:
Selle San Marco
Type zadelpen:
Geveerd

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Alle voorgaande reviews kunnen vervallen, alleen werkt "Elektrischefietsen.com" niet mee. Wij krijgen n.o.m. Multicycle andere fietsen.
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review. Momenteel erg veel problemen met accu na het of tijdens het opladen. Helaas is dit niet ons enige probleem en inmiddels is Mulicycle uit Ulft ook op de hoogte van onze problemen van onze beide fietsen. Of dit wat oplost zullen wij moeten ervaren maar veel vertrouwen hebben wij er niet in. Dat wij onze rechtsbijstandverzekering hebben ingeschakeld zegt denk ik voldoende! De problemen die wij ondervinden zijn te divers om hier te benoemen en hebben het helaas een beetje gehad m.b.t. dit merk fiets en hun aftersale.
Dit is een aanvulling op mijn eerdere review. Momenteel erg veel problemen met accu na het of tijdens het opladen. Helaas is dit niet ons enige probleem en inmiddels is Mulicycle uit Ulft ook op de hoogte van onze problemen van onze beide fietsen. Of dit wat oplost zullen wij moeten ervaren maar geef vertrouwen hebben wij er niet in. Dat wij onze rechtsbijstandverzekering hebben ingeschakeld zegt denk ik voldoende! De problemen die wij ondervinden zijn te divers om hier te benoemen en hebben het helaas een beetje gehad m.b.t. dit merk fiets en hun aftersale.
Heb enige problemen ondervonden met mijn huidige dealer van Multicycle v.w.b. het uitvoeren van controle/onderhoudsbeurten. Hierover heb ik mijn verontwaardiging via een mail bij ze kenbaar gemaakt en n.a.v. hun reactie hierop heb ik besloten om naar een andere dealer te gaan in mijn directe omgeving. Helaas kan dit zomaar niet, dit i.v.m. garantie op twee fietsen die nog geen jaar oud zijn! Hierover heb ik contact gehad met multicycle en contact gehad met de betreffende rayonmanager en hier is in goed overleg besloten om verder en nog lopende werkzaamheden bij mijn nieuwe dealer te laten uitvoeren en dat de garantie door deze dealer wordt overgenomen!

Gerelateerde modellen