QWIC PERFORMANCE MD10 HEREN

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Performance MD10
Modelnaam/Uitvoering:
QWIC Performance MD10 Heren
Type fiets:
Heren
Type sensor:
Trapkracht (torque) sensor
Aantal versnellingen:
10
Display:
Brose display
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
23.7
Adviesverkoopprijs:
€3499

Technologie

Type motor:
Brose
Plaats van de motor:
In het midden

Accu

Type batterij/accu:
Li-ion accukeuze
Plaats van de accu:
In het frame weggewerkt
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Open/dichte kettingkast:
Open kettingkast
Kleur:
Antraciet
Type shifters:
Shimano SLX
Framematen:
49
Wielgrootte:
28
Frame type:
Heren
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Big Ben
Type/merk remmen:
Magura Schijfremmen
Type voorvork:
Verend
Type zadelpen:
Verend

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Wat een geweldige fietsen van Qwic. Dit is nu al mijn 2e fiets en wil nooit meer iets anders. Wel zou ik graag met Qwic in contact komen voor een servicebeurt omdat mijn motor een klein beetje tikt. Kunnen jullie mij hierbij helpen?    
Reactie QWIC:
Beste Sjaak, Fijn om te horen dat u blij bent met uw rd10! Het tikken van de motor komt eigenlijk niet zo vaak voor. Het kan zijn dat 1 van de lagers kapot is in de motor, wat het tikken kan veroorzaken. Helaas is dat moeilijk vast te stellen vanaf deze positie. Ik zou u toch willen adviseren om even langs uw QWIC dealer te gaan. Zij hebben waarschijnlijk al meer ervaring met de controle van deze motor en kunnen u precies zeggen wat er wellicht aan moet worden gedaan. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groeten, QWIC
KOOP DEZE FIETS NIET!!!! Dit is mijn grootste miskoop ooit. Van begin tot eind niets dan problemen. 1) Batterij ratelt uit de houder. Valt er gewoon uit. 2) Dopje van batterij sluit niet af. Ook niet na ‘herstelling’. Regen beschadigt uw batterij. 3) Plastic lipje van controler breekt af na 2 maand. 4) Error 081: de controller werkt niet. Na 5 seconden valt uw fiets uit. Je kan hem weer af en aanzetten en dan zal hij opnieuw 5 seconden werken, als u geluk heeft. 5) Speedometer geeft steeds 0km/u aan. 6) Schel gillende schijfrem geeft je migraine Ik kocht deze fiets in februari 2018. Zes maanden verder en tientallen fietsenmaker-bezoeken verder werkt hij nog steeds niet. Het is hopeloos. Het is mijn morele plicht om u te waarschuwen voor deze fiets. Quick heeft hem enkele weken bij zich gehouden en ‘herstelt’, maar na mijn eerste rit kreeg ik opnieuw een error081. Het is zo triest dat het lachwekkend is.