QWIC PREMIUM MN330 DAMES

oude modellen

QWIC PREMIUM MN330 DAMES is een van de elektrische damesfietsen uit de QWIC collectie. Deze elektrische fiets heeft een Brose motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een (naaf) NuVinci met traploos versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
QWIC PREMIUM MN330 DAMES
Modelnaam/Uitvoering:
QWIC PREMIUM MN330 DAMES
Type (elektrische) fiets
Elektrische damesfietsen
Display:
QWIC flatscreen
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
26
Adviesverkoopprijs:
€2703

Technologie

Motortechniek
Brose
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Graphite
Type shifters:
NuVinci
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer Plus
Type/merk remmen:
Magura HS22
Achterlicht:
geintregreerd in accu
Type voorvork:
Verend
Type velgen:
-
Type stuurpen:
-
Type stuur:
-
Zadel:
Onbekend
Type zadelpen:
Verend
Type crank:
-

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

9/2017 met de 625wh batterij +-2800euro. 6/2020 nu 6000km nog iets vergeten te melden. motorondersteuning valt soms uit
9/2017 met de 625wh batterij +-2800euro. 6/2020 nu 6000km onze vorige fietsen waren mini e fietsen van een prijsklasse 1000euro. een groot verschil is het niet! - kracht 90N, het dubbel dan de mini fiets, maar je voelt het verschil bijna niet. zelfs windop vertraagt de fiets enorm. de technische fiche, de 90N kan ik niet geloven, heb ik opgevraagd maar nooit gekregen. maw ik stel me wel de vraag of de MN330 die kracht kan ontwikkelen - wij rijden in de sport stand, max ondersteuning, de actieradius is maar 10 km meer tov de mini fietsen die weliswaar veel zwakere batterijen hadden nl +- 325wh - mijn motor maakt enorm een lawaai wanneer hij kracht moet leveren accessoires van mindere kwaliteit: - pedalen. in regen weer, glijd je gewoon van de pedalen. wat toch gevaarlijk is. - bel. vind je met moeite (draait rond) en hoor je bijna niet - kabels zeer kort verbonden mijn verzuchtingen heb ik doorgegeven aan qwic en de fietsverdeler maar geen gehoor gekregen.
In april 2018 hebben wij ( volgens het AD ) de mooiste fietsen uit de test gekocht. Nu na ruim 4000 KM maken we de balans op. Na wat aanloop problemen (die prima opgelost zijn door de Fietsunie Emmen samen met QWIC) zijn we heel blij met onze aankoop. We fietsen bijna altijd in de ECO stand, wel via de QWIC App. op de hoogste stand gezet, en komen dan met 500 watt accu ruim 120 KM ver. De traploze versnelling is geweldig,( wij willen niet meer zonder). De ondersteuning is sterk en geruisloos en voelt heel fijn aan.( Brose motor). Het frame is stabiel, de remmen zijn prima en de zit houding is aangenaam rechtop. De kabels zij mooi weggewerkt. Toch hebben we wat tips voor verbetering richting QWIC. 5 ondersteuningsstanden i.p.v.3 Het bedieningsconsole kan beter, grotere knoppen en aparte knop voor de loopfunctie. Automatische verlichting.

Gerelateerde modellen