QWIC PREMIUM MN8 HEREN

QWIC PREMIUM MN8 HEREN is een van de elektrische herenfietsen uit de QWIC collectie. Deze elektrische fiets heeft een Brose motor in het midden. Met de accu verwerkt onder de bagagedrager en een naafversnelling met 8 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
QWIC PREMIUM MN8 HEREN
Modelnaam/Uitvoering:
QWIC PREMIUM MN8 HEREN
Type (elektrische) fiets
Elektrische herenfietsen
Aantal versnellingen:
8
Display:
Bafang display
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
25.3
Adviesverkoopprijs:
€2599

Technologie

Motortechniek
Brose
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Steel Blue
Type shifters:
Shimano Nexus
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Schwalbe Energizer Plus
Type/merk remmen:
Magura HS22
Achterlicht:
geintregreerd in accu
Type voorvork:
Monoshock
Type velgen:
-
Type stuurpen:
-
Type stuur:
-
Zadel:
Onbekend
Type zadelpen:
Monoshock
Type crank:
-

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Heb weer een 2e klacht. Model MN8. Heb de fiets nu 19 maanden. Na 7000 km gefietst te hebben een compleet doorgerotte velg. Voor mij echt een raadsel. De fiets staat na gebruik altijd binnen?? Fiets op 14 december 2019 weggebracht en nu 3 weken verder de fiets nog niet terug. Velg wordt wel onder garantie geleverd volgens de fietsenmaker. Voor woonwerk verkeer niet echt betrouwbaar dus. Begin alle mankementen wel onderhand zat te worden. Ik weet niet wat het is met dit model.
Heb dezelfde fiets in damesuitvoering en ook bij mijn fiets is er condens achter de display. Fiets is 9 mnd oud en krijgt nu zijn derde display
Fiets toont te snel mankementen. Nu 5 maanden oud en al nieuwe connector accu en display gehad. Al 2 x een gebroken spaak gehad. Ik gebruik hem voor woon werk verkeer en moet erop kunnen vertouwen en niet iedere keer langs fietsenmaker gaan. Deze Rijploeg2wielers uit Ridderkerk geeft trouwens topservice. Ok is voor spartbord te klein. Voorwiel staat dicht op trapas waardoor je bij regen al het water over je schoenen krijgt. Ik denk dat dit verholpen kan worden bij langer spatbord. Best een hoop geld voor een product waarin je het vertrouwen kwijt raakt.    
Reactie QWIC:
Beste Edwin, Bedankt voor uw terugkoppeling, goed om te horen dat u de service van uw dealer als top ervaart. Voor de spaken is het belangrijk om regelmatig controle uit te voeren op de spaakspanning want bij enige speling kan er een breuk ontstaan, zeker wanneer de fiets veel gebruikt wordt. Het is dan prettig dat u snel bij uw dealer terecht kunt. Mocht u problemen blijven hebben dat regenwater niet voldoende wordt tegengehouden door het spatbord, dan is het mogelijk om er spatlapjes onder te zetten voor veel uitvoeringen. Beschikt uw QWIC over een SKS-spatbord dan kan uw QWIC-servicepunt via de groothandel geschikte spatlappen bestellen om dit probleem te voorkomen. Indien u aanvullende vragen of opmerkingen heeft waarmee uw QWIC-dealer u niet verder kan helpen, horen we het graag van u via info@qwic.nl Met vriendelijke groet, QWIC”
Fiets al na 4 maanden een defect. Connector accu en fiets display al vervangen. Al 2 x een spaak gebroken, dat kan toch niet bij normaal gebruik!.l Fietsen maker Rijploeg2wielers in Ridderkerk helpt mij keurig maar is toch te gek voor woorden bij een fiets van € 2600,- . Vooral wanneer je de fiets gebruikt voor woon-werkverkeer moet je erop kunnen vertouwen en niet afhankelijk van reparateur zijn. Nadeel is ook kort voor-spatbord en voorvork die kort op trappers staat, bij iedere regenbui zijn je schoenen zeiknat omdat al het water over je voeten loopt. Model ziet er keurig uit maar praktijk wijst anders uit.
Fiets nu 7 maanden in bezit. Op zich tevreden maar enkele onderdelen verbazingwekkend snel kapot zeker gezien de hoge aanschafprijs van de fiets. Zo is connector accu en display al vervangen. Al 2x een spaak gebroken. Dit vind ik toch wel een kwalijke zaak. Nog een tegenvaller bij de fiets is dat voorspatbord te klein is. Voorvork staat ook te dicht op trappers. Bij regenweer gaat er enorm veel water over je schoenen heen. Probeer dit op te lossen door spatbordverlengers erop te zetten.
Fiets lekker met accu van 725W.Dus je mag wel wat verwachten van een fiets met een prijs €3149.00.Is aangeschaft 22/03 2017.Wel een grote ergenis,display is niet waterdicht.heb nu een tweede en ook weer.heb het aan de daeler deze week weer door gegeven.ik lijk de enigste te zijn.Wacht het af,maar vrees voor de toekomt met de fiets.Door condens zie je niets.Wie nog meer?Groeten uit Wervershoof

Gerelateerde modellen