Riese & Muller Nevo NuVinci 2018 Dames

Ga naar online verkooppunt >

Riese & Muller Nevo NuVinci 2018 Dames is een van de elektrische stadsfietsen uit de 2018 Riese & Muller collectie. Deze elektrische fiets heeft een Bosch Performance Line CX motor in het midden. Met de accu verwerkt aan het frame zichtbaar en een (naaf) NuVinci met traploos versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Riese & Muller Nevo NuVinci 2018 Dames
Modelnaam/Uitvoering:
Riese & Muller Nevo NuVinci 2018 Dames
Type (elektrische) fiets
Elektrische stadsfietsen
Display:
Luxe/Lcd (Bosch Intuvia)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24
Adviesverkoopprijs:
€4079

Technologie

Motortechniek
Bosch
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
Aan het frame zichtbaar
Accucapaciteit
500Wh
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Kleur:
Midnight Blue Metallic / Racing Red / White
Frametype
Damesframe
Frame materiaal:
Aluminium
Type/merk remmen:
Hydraulische schijfremmen
Achterlicht:
Accu
Type voorvork:
Geveerd
Type zadelpen:
Geveerd

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Ik heb de fiets nu zowat 1 jaar en ben er heel tevreden over! Lage instap maar toch een sportieve fiets. Rijdt zeer stabiel. Rijdt aangenaam, ook op oneffen terrein. De bredere banden zorgt ervoor dat ik probleemloos over ruwere ondergrond kan rijden. De fiets heeft zijn looks mee. Sportief ontwerp doet mijn fiets opvallen. Mensen stelden me al vaker vragen over mijn fiets. Het is een plezier om ermee te rijden en daardoor neem ik veel vaker de fiets dan de wagen. Dit is mijn tweede electrische fiets. Mijn vorige fiets was ook een kwaliteitsfiets maar mijn r&m nuevo is duidelijk een klasse beter.
Mooie fiets, die heerlijk rijdt, maar de accu is al 3 keer losgerammeld. De eerste keer dacht ik nog dat het aan mij kon liggen, maar de andere keren moet het toch echt aan de accu gelegen hebben, denk ik. Wie heeft hier ook ervaring mee?
Mooie fiets, veilig en stabiel. Hij heeft een hoog koppel van 75 Nm en een accu Van 500 w.
Ik ben heel tevreden over de prestaties van deze fiets. Het traploos schakelen gaat heel vlot en soepel. De fiets rijdt uitzonderlijk stabiel,. De vering imaakt dat deze fiets heel zacht en aangenaam rijdt, zelfs over ruwe ondergrond. De motor is krachtig, de ondersteuning is prima. Vlotte bediening aan het stuur. De lage instap is comfortabel. Maar toch een sportieve fiets. Ik vind deze fiets een echte aanrader. De vorige review van 1 ster kan ik niet begrijpen. Misschien hangt veel af van de winkel die het onderhoud niet beheerst?
Ik heb mijn fiets nu 1 jaar met op de kilometer teller 6000 kilometer . Ik dacht een fiets te hebben waar ik op aan kon ,maar helaas staat hij regelmatig bij de fietsen maker . Allereerst maakt de motor veel lawaai ,zo ook de schijfremmen ,(soms denken de fietsers dat er een vrachtwagen aan komt zo piepen deze ) De handvatten zijn van rubber gaan erg plakken 2x een setje erop gekregen euvel blijft ,advies andere handvatten erop laten zetten ,Leder kosten 30,00 euro /zadelpen verschoof steeds advies ander zadelpen kosten 200 euro. En tot slot verloor ik het kapje voorop mijn fiets ,kosten 3.95 dit alles is gebeurt binnen 1 jaar . Ik heb deze fiets gekocht omdat het voor mij heel belangrijk is een goede fiets te hebben de prijs van ruim 4000 euro liegt er niet om .

Gerelateerde modellen