Sparta M11Ti Smart 500Wh 2019 Heren

Sparta M11Ti Smart 500Wh 2019 Heren is een van de elektrische herenfietsen uit de Sparta collectie. Deze elektrische fiets heeft een ION motor in het midden. Met de accu verwerkt in het frame weggewerkt en een naafversnelling met 11 versnellingen is deze fiets ideaal voor de dagelijkse afstanden naar werk of school of de supermarkt.

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Sparta M11Ti Smart 500Wh 2019 Heren
Modelnaam/Uitvoering:
Sparta M11Ti Smart 500Wh 2019 Heren
Type (elektrische) fiets
Elektrische herenfietsen
Aantal versnellingen:
145
Display:
V-ION display
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
27.7
Adviesverkoopprijs:
€2999

Technologie

Motortechniek
ION
Motorpositie
Motor in het midden

Accu

Accupositie
In het frame weggewerkt
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Onbekend

Overig

Kleur:
Black/Yellow matte
Frametype
Herenframe
Frame materiaal:
Aluminium

Deel je eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.

Sportieve fiets. Rijdt magnifiek. Hoewel er 11 versnellingen op zitten, maak ik nauwelijks gebruik van al deze versnellingen. Het schakelen verloopt dan soepel tussen 3 en 9. Dit afhankelijk van wind en omgeving (helling). Motor is erg krachtig (80 Nm). dit kun je goed merken in een heuvelachtige omgeving. Geluid van de motor is gedeeltelijk afhankelijk welke versnelling je gebruikt. Niet zo geruisloos als beschreven wordt, maar zeker niet storend. De accu is ook sneller leeg dan in de beschrijving staat. Echter, als je weinig vermogen van de motor vraagt, is de accu uiteraard minder snel leeg. Maar in een heuvelachtige omgeving is dit een geweldige ondersteuning -80 Nm- (dan maar iets sneller de accu leeg).
Een werkelijk fantastische fiets. Rijdt prima, goede ondersteuning alles werkt perfect, maar .. de batterij gaat niet zo lang mee als wordt beweert (what else is new) overigens kom je er wel behoorlijk ver mee, wat tegenvalt is het motorgeluid. Hoewel Sparta in reclame filmpjes beweert dat de ION motor praktisch geen geluid maakt is de werkelijkheid anders, de motor produceert een behoorlijk luid raspend geluid in alle standen, dat is wel jammer, maar het is en blijft een geweldige fiets. Nog geen seconde spijt gehad van de aanschaf.

Gerelateerde modellen