Stella Vicenza Superior Nero 2018

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Vicenza Superior Nero
Modelnaam/Uitvoering:
Vicenza Superior Nero 2018
Type fiets:
Dames
Type sensor:
Rotatiesensor
Aantal versnellingen:
3
Display:
Swift Display
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
21
Adviesverkoopprijs:
€1499

Technologie

Type motor:
Eleon
Plaats van de motor:
In het voorwiel

Accu

Type batterij/accu:
522 Wh
Plaats van de accu:
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Open/dichte kettingkast:
Dichte kettingkast
Kleur:
Zwart mat / glans met rode accenten
Type shifters:
Shimano Nexus 3
Framematen:
50 cm/ 56 cm
Wielgrootte:
28
Frame type:
Dames
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Anti-lek banden CST
Type/merk remmen:
Shimano V-brake voor, rollerbrake achter
Koplamp:
AXA
Achterlicht:
achterlicht geïntegreerd in accu
Type voorvork:
Single shock instelbaar Suntour
Zadel:
Stella zadel
Type zadelpen:
Geveerd

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Bij deze wil ik graag een dikke pluim geven aan de fietsenmaker van Stella/Apeldoorn. Samen met zijn collega in opleiding heeft hij ervoor gezorgd dat mijn man en ik weer lekker kunnen fietsen. Storing aan het printplaatje van mijn man's fiets was snel verholpen. Mijn fiets kreeg een nieuwe ketting en eindelijk fiets ik zonder rammelende kettingkast. Eenmaal gerepareerd, nog een laatste check-up; remmen gesteld en achterwiel recht gezet. Eerdere reparaties in omgeving Purmerend aan mijn fiets waren niet goed uitgevoerd. Wij zijn blij met deze vakman en zijn collega!
wat een slecht bedrijf. Opdringerige verkopers met onjuiste informatie, slecht advies. Prijs van fiets gaat van 2199 naar 1899 naar 1500. Totaal ongeloofwaardig.
Speciaal naar Best gereden om met de 20,1 kg lichte Vicenza Superior Nero Steps te fietsen. Kijken hoe de instap was en hoe hij rijdt. Kon niet. Er stond er wel eentje maar dat frame was niet de goede? Wij konden wel de Livorno steps proberen want die "fiets hetzelfde'. Toen ik vertelde bewust een fiets van rond de 20kg ( ex accu) te zoeken zei de verkoper dat de Vicenza Superior Nero Steps 23+ kg. woog ( zonder accu) en geen 20,1 kg. En liet mij de kaart zien die bij de fiets stond waar we niet op konden fietsen.... ( bij die gegevens dat hij 20,1 kg zou wegen halen ze er van alles af zei hij. Zadel enzo... Doen ze bij auto's ook.....) Voor mij duidelijk geen Stella. Zijn alleen er op uit zo veel mogelijk te verkopen. Hun prijsaanbiedingen zijn niet vergelijkbaar daar ze de fietsen zelf produceren en de adviesprijs/verkoopaanbieding ook zelfbepalen.
Hi I am leaving Morocco and I got a stella vicenza nero as a 2nd Hand from a dealer via internet. Anyhow can some body help and send me a user manual. Also I need To be sure that the charger is the right one.I use or since a week and am very happy with it. Thank you.
Op maandag 16 april naar de werkplaats in Breda gegaan voor een achterband die steeds lek gereden werd. Zonder aarzelen werd een controle op het wiel uitgevoerd en een nieuwe binnen- én buitenband op de fiets gelegd. Tevens bleek de opmerking over 'nog steeds zadelpijn na 900 km' reden genoeg om uitgebreid te zoeken naar een ander zadel. Met óók een nieuw zadel weer naar huis gefietst. Bedankt voor het meedenken en voor de service.
Ik heb afgelopen oktober twee fietsen gekocht. Na een paar honderd kilometer gereden te hebben bleken er wat probleempjes te zijn wat bij elke fiets kan plaatsvinden. Gebeld met klantenservice, die snel opnam, een een afspraak gemaakt wanneer de monteur zou langskomen. Een dag ervoor werd gebeld hoe laat de monteur zou komen. Beide fietsen zijn keurig gerepareerd door vriendelijke en deskundige monteurs. Alles viel binnen en onder de garantie. Een perfecte service volgens hetgeen in de folder staat!
COMPLIMENT Stellla
Op 7 juni 2017, in het Stella testcentrum te Best, 2 Vicenza Nero gekocht.
Met de verkoper eerst onderhandeld over de prijs (per fiets € 1799 + € 200 voor zwaardere accu 14,5 Ah.) Daarna besproken hoeveel we als inruil kregen voor de 2 Stella fietsen die we in ons bezit hadden. Hiervoor moest verkoper bellen met Nunspeet en kwam uiteindelijk met een inruilprijs.
Nadat we middels het rad van fortuin nog Königer handvaten en kettingsloten hadden gewonnen tekenden we de overeenkomst.
Eenmaal thuis gekomen bleek op de site van de Consumentenbond te staan, dat deze fiets was verkozen tot Beste Koop en dat "Per mei wordt de fiets standaard en zonder meerprijs met een grotere accu van 520 Wh geleverd, er is getest met een 396 Wh-accu.er vanaf Mei 2017 standaard zwaardere accu's ".
Ik vroeg me af waarom ik dan per fiets €200 extra had moeten betalen. Heb hierover een groot aantal malen telefonisch contact gehad met Stella. Moest zaken maar regelen met verkoper van de locatie Best. Na 3 telefoontjes kwam men erachter dat deze persoon op vakantie was. Zou direct na zijn vakantie contact met ons opnemen. Niet gebeurt.
Gisteren zijn fietsen geleverd; Juiste handvaten ontbraken, geen serviceboekjes bij aflevering. Persoon die aflevering deed, beleefd maar niet vriendelijk, verklaarde dat verkoper een fout had gemaakt met het doorrekenen van de zwaardere accu's! Moest wel het bedrag voor de accu's betalen. Op een mail naar Stella met deze klacht krijg ik als antwoord. "Bedankt voor de contactaanvraag. Wij nemen z.s.m. contact met je op!" Nou mooi niet dus na ruim een week nog niets gehoord.
Stella gaat ten onder aan haar succes en komen afspraken niet na.