Stella Vicenza Superior Nero Steps Heren 2019

Technische specificatie

Algemeen

Modelreeks:
Vicenza Nero
Modelnaam/Uitvoering:
Vicenza Superior Nero Steps Heren 2019
Type fiets:
Heren
Type sensor:
Trapkracht (torque) sensor
Aantal versnellingen:
8
Display:
Shimano (afneembaar)
Gewicht (excl. accu, kan afwijken!)
24.2
Adviesverkoopprijs:
€2799

Technologie

Type motor:
Shimano Steps
Plaats van de motor:
In het voorwiel

Accu

Type batterij/accu:
418 Wh
Plaats van de accu:
Onder de bagagedrager
Batterij/accu uit/afneembaar van fiets:
Ja

Overig

Open/dichte kettingkast:
Dichte kettingkast
Kleur:
Matzwart met rode accenten
Type shifters:
Shimano naafversnelling, Di2 elektronisch schakelen (manueel/automatisch) 8 versnellingen
Framematen:
53 cm/ 57 cm
Wielgrootte:
28
Frame type:
Heren
Frame materiaal:
Aluminium
Merk banden:
Anti-lek banden Vredestein
Type/merk remmen:
Hydraulische schijfremmen
Koplamp:
AXA
Achterlicht:
achterlicht geïntegreerd in accu
Type voorvork:
Dual shock
Zadel:
Stella zadel
Type zadelpen:
Geveerd

Deel uw eigen ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Alle velden zijn verplicht om in te vullen.


Stella, In het begin dacht ik, heb ik er wel goed aan gedaan om een Stella te kopen. Nu heb ik 'm nu 8 maanden, en het is een fantastische fiets en nog fantastischer Stella bedrijf. Kreeg een lekke band, gewoon even naar binnen lopen en laten repareren. Kreeg een ongeluk met mijn fiets, voor reparatie gebracht (op laten halen kon ook), en kreeg een zelfde soort leenfiets. De gerepareerde fiets wordt kosteloos voor je deur gebracht. Wij zijn zeer tevreden over de service van Stella en natuurlijk de fiets!!!
Extreem slechte service. Ze bieden me een fiets aan van 999 en vervolgens is die niet leverbaar. Uiteindelijk naar huis met een fiets van 1399 en nu blijkt die niet leverbaar ind e komende 9 weken. Wel eentje van 1599, maar daar trap ik niet nog een keer in. Stella, nooit meer!
Met Pasen mijn twee ‘oude’ e-bikes van het merk dat je andersom moet lezen ingeruild op twee Stella Vicenzas. Hele mooie fietsen die soepel fietsen. Ook halen we nu de actieradius nagenoeg wel, vroeger konden we net 50 kilometer fietsen. Mijn vrouw had na 3 weken last van een gebroken spaak. Na een telefoontje met het kantoor in Nunspeet stond 2 dagen later een monteur voor de deur die de spaak vervangen heeft. Gelijk de banden op spanning gebracht en een krakende fietsstandaard voorzien van een beetje olie. Dat noem ik gewoon service!
Op de site staat 5 dagen levertijd aan huis!! Vanwege de drukte zou het maximaal 2 weken duren, werd ons verzekerd en dan zouden we gebeld worden. Wat een farce!!!! Na 2,5 week ben ik maar eens gaan bellen. O ja dan kunnen we meteen inplannen. Ja wel binnen werkdagen en -tijden en de hele dag vrijhouden. Inmiddels wordt de fiets nu afgeleverd in een winkel in de buurt en ja dan ook weer ophalen ma t/m vrij. Dit is echt een belachelijke, niet eigentijdse klantgerichtheid. Als ik dit geweten had............ En dan heb ik nog niet eens gefietst.
Ondanks een grote uitgaaf toch een top ervaring en product aan overgehouden. Service die verder gaat dan gemiddeld en gewoon een top fiets. Helemaal tevreden. Zou zeker weer komen.
Vandaag bezoek gehad van een meneer van Stella voor proefrit. Eerst een gesprek gehad. Aandacht ging uit naar Forte, maar die was uitverkocht!! Kwam vervolgens uit op het herenmodel van de Vicenza, Azzurro genaamd. In de folder voor 1399 voor 3 vernsnellingenmodel. De 8 versnellingen met 522W accu kwam op 1999.
Toen ik over de acttie 600 igegarandeerde nruil begon bleek deprijs van deze fiets 2199 te zijn.
De prijs bij inlevering van een (rijp voor de sloop) fiets zou dan op 1599 uitkomen.
Meneer vroeg wat voor prijs ik zelf in gedachte had in plaats vam zelf met een voorstel te komen. Toen uiteraard een lage prijs gegeven. Meneer moest toen bellen met de zaak en kwam terug met een bod van 1399, als bodenprijs, zonder mijn 3 jaar oude nog nette elektrische fiets te hebben bekeken.
Kwam nog een mooi verhaal uit waarin met prijzen werd gerekend waar ik geen touw aan vast kon knopen. Voor mij kwam het neer op 200 euro inruil van een nog goede fiets die minstens het dubbele waard was(bij inruil) en zeker het 3 of 4 voudige in de winkel.
Al met al bedankt voor het bezoek, maar ik had er geen goed gevoel bij.