Reviews en ervaringen van e-bike gebruikers

Bekijk de laatste ervaringen of ga direct naar alle reviews over . Of ga naar onze expert-reviews.

Fijne comfortabele e-bike. Heb de fiets nu ruim 2 jaar met een km stand van iets meer als 5500Km. De accu heeft in deze tijd geen merkbare sterkte ingeleverd (tot mijn blije verrassing). Het display is makkelijk via de knoppen bij het stuur tebedienen.
Deze fiets in 2018 aangeschaft voor mijn zoon om naar de middelbare school te fietsen. Inmiddels is al bijna alles vervangen aan de fiets wat maar vervangen kan worden, kabelboom, bagagedrager, display ect. Het frame oogt degelijk, maar veel schroeven zijn niet geborgd en trillen snel los. Geen fiets voor woon-werk verkeer of woon-school verkeer, wellicht wel voor een mooie zondagmiddag langs de Vecht. Ook aftersales van Amslod laat erg te wensen over.
In april 2018 hebben wij ( volgens het AD ) de mooiste fietsen uit de test gekocht. Nu na ruim 4000 KM maken we de balans op. Na wat aanloop problemen (die prima opgelost zijn door de Fietsunie Emmen samen met QWIC) zijn we heel blij met onze aankoop. We fietsen bijna altijd in de ECO stand, wel via de QWIC App. op de hoogste stand gezet, en komen dan met 500 watt accu ruim 120 KM ver. De traploze versnelling is geweldig,( wij willen niet meer zonder). De ondersteuning is sterk en geruisloos en voelt heel fijn aan.( Brose motor). Het frame is stabiel, de remmen zijn prima en de zit houding is aangenaam rechtop. De kabels zij mooi weggewerkt. Toch hebben we wat tips voor verbetering richting QWIC. 5 ondersteuningsstanden i.p.v.3 Het bedieningsconsole kan beter, grotere knoppen en aparte knop voor de loopfunctie. Automatische verlichting.
Op 10-09-2019 is de Amslot Ascot MTX-600 afgeleverd en op 10-12-2019 kregen we problemen met de fiets in storingsmeldingen 21 en 28 via contact met Amslot is een reparateur langs geweest maar problemen bleven en is vervolgens een monteur van Amslot geweest die een nieuwe middenmotor heeft gemonteerd maar de problemen bleven waarop Amslot wederom een monteur heeft gestuurd die bezig is geweest met de sensors maar helaas het probleem is hardnekkig waarop wederom een nieuwe motor is geplaatst maar dat heeft niet geholpen omdat hij vanmorgen weer op storing viel Amslot stuurt wederom een monteur. Wordt vervogd
De fiets is nu 3,5 jaar en vanaf het begin problemen gehad met de accu en de indicatie daarvan en kapotte spaken waar ik in eerste instantie zelf de schuld van kreeg. Momenteel fiets ik ongeveer max 15 km met een volle accu. En dit was al rond de 1,5 jaar zo. Verder geen noemenswaardige problemen gehad. Ik kon niet anders dan een budget electrische fiets kopen en dan neem ik deze minpunten maar voor lief.
Voor mijn 60ste verjaardag een nieuwe fiets gekregen ik moet nog 63jaar worden en de fiets heeft al 8keer naar de dealer geweest .Gelukkig een TOPdealer die alles maakt en geen cent kost ,al aan mijn derde batterij ,display, geen remmen,2maal bagagedrager afgekraakt,versnelling afgekraakt .Wat een kl....fiets
Per april 2019 besteld, per sep 2019 geleverd. Geweldige fiets. Echter niet mogelijk in frame te laden doordat plaatsing gat en aansluiting accu niet overeen komen. Qwic zou oplossing zoeken! Nu eind Januari 2020 nog steeds geen oplossing. Dus....... Slechte service!
Na 3 jaar is de accu veel slechter geworden. Kan nog maar rond de 25 km rijden. De winkel is verhuist naar het noorden kan nu dus niet veel doen. Moet accu opsturen en gaat lang duren. Dus eigenlijk ben ik zeer ontevreden. Jammer.
Het gaat hier om de DutchID Tour Evo H58 N7. Deze heb ik in mei 2018 gekocht na enkele proefritten bij een Profile dealer. Hierbij mijn ervaringen van de afgelopen 1,5 jaar: - Zeer stille motor (Bosch) - Uitstekend mee te fietsen zonder de ondersteuning aan - De fiets ziet er goed uit - Heel goed comfort - Profile verkoopt deze fietsen met een uitgebreid pakket aan garanties en (deels inbegrepen) servicebeurten - Vooraf de fabriek gebeld met enkele vragen. Ik werd zeer snel teruggebeld met een uitgebreide en relevante uitleg. - Licht werkt vanuit de accu en brandt ook nog lang als de trapondersteuning bij een verder lege accu stopt. Na ruim een jaar fietsen en zo'n 2000 km op de teller kan ik zeggen dat met gemixt gebruik (ondersteuning aan bij tegenwind, hellingen en deels op langere ritten) er 120-160 km mee op 1 acculading kan worden gefietst; bij volledige ondersteuning (vrijwel alleen eco kom je aan 100). Heerlijke en comfortabele fiets. De bediening verloopt via een kleine fietscomputer links op het stuur dus kun je ook heel makkelijk met je duim uit de 4 niveaus van trapondersteuning kiezen of deze uitzetten. Wat is er minder: 1 De snelbinders zijn bevestigd met een metalen klip van speelgoedblik. Ik had een keer een PC kast van een paar kilo achterop, deze viel op straat met een volledig doorgebogen klip! Gelukkig goed afgelopen... 2 Ik heb 3 x een lekke band gehad in 1 jaar, bij mijn vorige fiets jaren niet gebeurd. De eerste keer was een zogenaamd stootlek, kostte me een nieuwe binnenband terwijl ik zeker wist nergens tegen aan gestoten te hebben; het gebeurde 100 meter van mijn huist. De 2e keer was ook ergens onderweg en de 3e kan een gevolg zijn van een achtergebleven "oorzaak" in de band na de reparatie van de 2e. Dan vraag je je toch af of er iets mis is met die banden, maar DutchID reageerde er zeker op maar kon er ook niets over zeggen. Het kan dus gewoon domme pech zijn geweest. 3 De fietscomputer is wel compact maar daardoor is de info beperkt en de bediening niet altijd helder. Er zitten 4 of 5 knoppen aan, de 1e keer dat ik het licht aan moest doen moest (onderweg) ik echt op internet gaan zoeken hoe dat moest. Je moet dan voor de minder gebruikte opties, zoals de wandelondersteuning, van die combi's gaan onthouden, zoiets als "druk daar lang op en daarna daar kort". Heel lastig. Ook zie je geen hectometers op de teller. En 2 triptellers (een voor de kilometers zin de laatste keer opladen en 1 voor een trip) zou ook mooi zijn geweest. Mijn vrouw heeft een jaar later ook een DutchID gekocht ( de CityD53). Deze is nog luxer, alleen is de Shimano trapondersteuning niet zo stil als mijn Bosch. Dus we zijn een tevreden DutchID gebruiker.
Aangekocht in 2013 en tot heden (2020) ongeveer 8500 km mee gereden (recreatief). Nog 1ste accu en nog steeds 100 % oplaadbaar. Behalve normaal onderhoud nog niets van kosten aan gehad. Voor ons super kwaliteit op alle gebied.
Alles waar geen garantie op zit valt binnen een paar weken van de fiets. Klantenservice erg onvriendelijk en onprofessioneel. Ik wacht al weken op onderdelen, fietsenmaker zit met handen in het haar omdat de onderdelen maar niet geleverd kunnen worden. Nooit meer een Qwic
Ik heb een mooie QWIC fiets maar heb inmiddels als tweemaal problemen gehad met de controller. Inmiddels staat mijn fiets al sinds begin december bij de fietsenmaker voor reparatie, maar onderdelen kunnen nog steeds niet worden geleverd.
Ik heb nu 3 jaar deze fiets ,het eerste jaar gelijk al problemen met piepende remmen en al gauw dat de remmen ontlucht moesten worden,dit is nu al 3 keer gebeurd ,het is een drama met deze fiets ,kom ik bij de fietsen maker zeg hij dat je elk jaar de remmen moet ontluchten en dat kost je iedere keer weer € 60.00 ik ben er een beetje klaar mee ,ook het aantal km haal je niet met wat ze voorschrijven het is een drama,daar betaal je nu een groot bedrag voor de fiets,mijn volgende fiets zal geen QWIC meer zijn helaas.
Heb de fiets bijna 2 jaar en ruim 8000km mee gefietst. Op zich prima fiets maar wel duidelijk een b-keuze. Binnen een jaar waren bijvoorbeeld de banden aan de zijkanten gebarsten, was de ketting versleten en brak een trapper af. En recent brak de zadelpen. Bij hard remmen verzakt het stuur of je draait de schroef kapot. Om eens ervaring met ebiken op te doen een redelijke fiets. Maar mijn volgende wordt wel een a-merk.
Heb weer een 2e klacht. Model MN8. Heb de fiets nu 19 maanden. Na 7000 km gefietst te hebben een compleet doorgerotte velg. Voor mij echt een raadsel. De fiets staat na gebruik altijd binnen?? Fiets op 14 december 2019 weggebracht en nu 3 weken verder de fiets nog niet terug. Velg wordt wel onder garantie geleverd volgens de fietsenmaker. Voor woonwerk verkeer niet echt betrouwbaar dus. Begin alle mankementen wel onderhand zat te worden. Ik weet niet wat het is met dit model.
Ik heb de infinity belt nu 3 maanden en 1200 km gefietst. Het is een fantastisch mooie fiets en de kleur blauw is supermooi voor mij. In eco stand kan ik 180 tot 210 km fietsen. In turbo 130. De accu laadt op als je harder fietst dan 27 km per uur. Dus mooi meegenomen. De snelheid die het display aangeeft komt niet overeen met werkelijke snelheid. ( 2 km teveel) Fietst als mountainbike lekker ligt. Verlichting en schakeling is uitstekend. Er zijn natuurlijk minpunten. De zwarte lak is zéér kwetsbaar. Waar de fietstas hangt al na 20 km beschadigd tot op blank. Dus veel tape geplakt op deze punten. De versnelling is niet aangepast op Nederland. Bij de kleine versnelling zijn de afstanden tussen de "tandjes" te klein en bij de 6e, 7e en 8e te groot. Versnelling 1, 2 en 3 heb je in Nederland waarschijnlijk niet nodig. Motor is hoorbaar. Ondersteuning is fantastisch als je houdt van zeer vlot fietsen. Moet zelf nog even uitzoeken of ikzelf een achterband kan verwisselen. (Iets wat van belang is als je nogal eens in buitenland fietst) Het boekje dat te downloaden is, is niet geschreven voor déze infinity. Daar heb je dus echt niets aan.
Het betreft hier wel deze met derailleur 10 speed uitvoering Nevo gt touring hs 2019 Deze gekocht bij i bike te Antwerpen ,vanaf dag 1 werd ik trillingen gewaar bij verminderde ondersteuning v/d Performance motor van Bosch. Men heeft dit getest in de betreffende winkel maar vond het blijkbaar normaal; ik kan er mee leven af en toe die trillingen te voelen ,maar zou toch niet mogen bij nieuwe dure fiets ... Wat mij na enige tijd opvalt ,is dat de 350 watt Bosch motor te veel moeite heeft om de 42 km/uur te halen,en met felle tegenwind haal ik max +_ 33 km/uur ! Het is wat het is , maar Bosch zou ook motor van 500 watt moeten hebben voor de speed pedelec .
De voorgestelde te rijden afstand voldoet bij lange na niet, 90 tot 125 km. De werkelijk heit is maar 70 km. dit betreft ook het type Newton
2 Koga's, ruim € 6000. Na 4 jaar en regelmatig klagen over de actieradius van één van de 2 zijn beide accu's kapot. Een van de fietsen heeft slechts 2340 km op de teller, dwz 32 cent per km(!!). De ander 7340 km. Koga reageert met chemisch proces en meer van zulke redenen. Maar €1600,= voor samen nog geen 10.000 km is iets wat mij bij de koop niet is verteld
Model moet zijn: [Spiked custom, lichtblauw, voorwielmotor, 400 Wh accu, 5-speed Sturmey Archer, Belt-drive] In november 2015 een Spiked gekocht met voorwielmotor. Na wat proefritten was dit de meeste comfortabele fiets en, niet onbelangrijk in heuvelland, deze gaf de beste ondersteuning heuvelop. Zelf de fiets voorzien van een cruiserstuur en cruiserzadel voor nog meer comfort. Een heerlijke en zeer stabiele fiets. In Eco-stand prima ondersteuning tot ongeveer 22 kmh op vlakke wegen. Voor de heuvel op levert de standaard-stand voldoende ondersteuning om ongeveer 20kmh te blijven rijden of 25,9 kmh op de vlakke weg, maximale ondersteuning is eigenlijk niet nodig. De 400 Wh accu is prima voor dagritten tot 65 km, in de winter 30% minder. Wel lijkt de ondersteuning de laatste 25% van de accu wat af te nemen. Helaas gaf de fiets na enkele maanden en enige regenritten een '05' storing, die zich in eerste instantie zelf oploste na een honderdtal onondersteunde meters. Dit probleem kwam eens in de zoveel weken weer terug, tot de storing zichzelf uiteindelijk niet meer oploste. Na controle bij de dealer bleek het veertje van de torquesensor gebroken, wat eenvoudig op te lossen was door onder garantie een nieuwe torquesensor te plaatsen. Na ruim een jaar rijden viel de ondersteuning nu en dan terug of weg. Weer langs bij de dealer, waar eerst (weer ondergarantie) een nieuwe voorwielmotor werd geplaatst. Dit loste het probleem niet op en na langdurig onderzoek bleek dat een stekkertje van de kabelboom gebroken was en nu en dan losschoot. Onder garantie is toen ook de kabelboom geheel vervangen. Over de nieuwe motor was ik minder tevreden omdat deze meer geluid produceerde en niet, zoals de vorige. boven de 27 kmh in vrijloop ging (lees: geluidloos werd). Hierna is weer anderhalf jaar probleemloos gereden, als werd ik soms gek van het piepen van de veer van de torquesensor, wat steeds erger werd, ik schaamde me soms om iemand in te halen. Enige wat hielp was voor de rit de trapas goed water geven, tot weer de veer van de torquesensor het begaf. De dealer heeft toen weer de torquesensor vervangen, dit keer tegen kostprijs. Toen de fiets ruim 3 jaar oud was, begaf de voorwielmotor het, de motor draaide nog wel, maar gaf geen ondersteuning meer. Na overleg met de fabrikant is de motor onder garantie vervangen. Hulde hiervoor gezien de leeftijd van de motor en fiets, die toen ruim 10.000 km had gereden. Na enkele maandengenoten te hebben van de nieuwe motor gaf de torquesensor weer problemen. Fietsen zonder ondersteuning lukt nog wel, maar na 5 minuten zet het systeem zichzelf uit, waardoor ook de verlichting uitvalt. Levensgevaarlijk als je in het donker nog een halfuur te gaan hebt. De dealer wilde me niet meer helpen omdat Spiked (die toen met een failissement/doorstart kampte) geen onderdelen meer leverde. Direct contact met Spiked had geen resultaat, zij gaven aan dat de dealer de benodigde spullen nog kon bestellen, maar dat ze alleen nog gereviseerde torquesonsors hadden, nieuwe werden niet meer gemaakt. De dealer gaf aan me niet te kunnen helpen omdat zij inmiddels geen zaken meer deden met Spiked. Als ik zelf voor het materiaal zorgde, wilde hij wel de montage doen. Wederom contact gezocht met Spiked, maar die leveren geen onderdelen aan particulieren. Nog geprobeerd andere dealers te vinden voor de reparatie, maar die gaven allemaal dezelfde boodschap: we doen geen zaken meer met Spiked en kunnen je niet helpen met het defect. Uiteindelijk staat de fiets inmiddels bijna een jaar stil. Eindconclusie: Spiked maakt heerlijke fietsen, maar jammer van de torquesensor, deze blijkt bij veel Spiked-fietsen van de eerste generatie een hardnekkig probleem te zijn. Suntour heeft deze mechanische sensor uiteindelijk ook vervangen door een electronische versie, waardoor de originele sensor niet meer leverbaar is, maar deze sensoren zijn helaas niet uitwisselbaar. Het volledig wegvallen van service en de korte levensduur/hoge afschijving van de fiets (ik had gehoopt er zeker tweemaal zolang van kunnen genieten) tellen zwaar mee in de eindbeoordeling.