E-bike testwinnaars 2018

Het overzicht van alle e-bike testwinnaars uit 2018 vindt u hieronder. In 2018 zijn er e-bike tests georganiseerd door verschillende partijen waaronder het AD (fietstest.nl)de ANWB en Fietsenwinkel.nl. Deze e-bike tests geven u een beeld van het e-bike aanbod en helpen u wegwijs te worden in de wondere wereld van de elektrische fiets. 

Maak een proefrit

Bent u enthousiast over een e-bike test winnaar? Maak dan altijd eerst een proefrit om ook zelf te ervaren of deze elektrische fiets echt bij uw past! Bereid u goed voor zodat u weet waar u op kunt letten tijdens het maken van een proefrit. Lees ook “waar moet u op letten bij het maken van een proefrit en ga goed voorbereid richting uw proefrit.

Wie test de elektrische fiets?

Bij de meeste e-bike tests is er een testpanel die de verschillende e-bike modellen testen op verschillende criteria. Dit zijn over het algemeen duidelijke criteria, echter de beoordeling van de testers is vaak deels een persoonlijke voorkeur. Dit is dan ook de reden dat de uitslagen van de verschillende e-bike tests niet altijd hetzelfde zijn. De e-bike tests zijn dus handig voor u om een beeld te krijgen van de voor- en nadelen van de verschillende e-bike modellen. Echter welke e-bike daadwerkelijk het beste bij u past is afhankelijk van uw eigen persoonlijke voorkeuren.

Bekijk het overzicht met alle e-bike tests uit 2018.