E-bike testwinnaar 2018

Het overzicht van alle e-bike testwinnaars uit 2018 vind je hieronder. In 2018 zijn er e-bike tests georganiseerd door verschillende partijen waaronder het AD (fietstest.nl) en de ANWB. Deze e-bike tests geven je een beeld van het e-bike aanbod en helpen je wegwijs te worden in de wondere wereld van de elektrische fiets. 

Maak een proefrit; ook op een testwinnaar!

Ben je enthousiast over een de e-bike testwinnaars uit 2018? Maak dan altijd eerst een proefrit om ook zelf te ervaren of deze elektrische fiets echt bij jou past! Bereid je goed voor zodat je weet waar je op kunt letten tijdens het maken van een proefrit. Lees ook waar moet je op letten bij het maken van een proefrit“ en ga goed voorbereid richting jouw proefrit.

Wie test de elektrische fiets?

Bij de meeste e-bike tests is er een testpanel die de verschillende e-bike modellen testen op verschillende criteria. Dit zijn over het algemeen duidelijke criteria, echter de beoordeling van de testers is vaak deels een persoonlijke voorkeur. Dit is dan ook de reden dat de uitslagen van de verschillende e-bike tests niet altijd hetzelfde zijn. De e-bike tests zijn dus handig voor jou om een beeld te krijgen van de voor- en nadelen van de verschillende e-bike modellen. Echter welke e-bike daadwerkelijk het beste bij jou past is afhankelijk van jouw eigen persoonlijke voorkeuren.

Bekijk het overzicht met alle e-bike tests uit 2018.