Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen nemen langzaam maar zeker het straatbeeld over. Waar een aantal jaar terug slechts een paar hippe moeders gebruik maakten van de elektrische bakfiets, is de elektrische bakfiets nu steeds meer geïntegreerd in de samenleving. Heel begrijpelijk als u kijkt naar de voordelen en de vele manieren waarop een bakfietsen gebruikt kunnen worden.

Voordelen van elektrische bakfietsen

Een veelgehoorde klacht bij een "normale" bakfiets is dat deze vaak erg zwaar is. Voor kleine ritjes is dat niet zo erg, maar bij meer dan 5 kilometer kunt u wel wat elektrische ondersteuning gebruiken van een elektrische bakfiets! Fietsen zal een stuk minder zwaar voelen en dat merkt u niet alleen op lange ritten. Ook het optrekken bij een stoplicht gaat bijvoorbeeld een stuk makkelijker en sneller dankzij de elektrische ondersteuning. En zelfs met een elektrische bakfiets vol met kinderen kunt u Nederlandse heuvels trotseren.

Verzeker uw elektrische bakfiets!

Juist vanwege de hoge aanschafprijs is het belangrijk dat u uzelf indekt tegen schade en diefstal. Bereken hier uw fietsverzekering premie bij de ANWB.