Tweedekans elektrische fietsen

Tweedekans elektrische fietsen, ook wel tweedekansjes genoemd, zijn elektrische fietsen die licht beschadigd zijn of lichte gebruikssporen bevatten. Deze fietsen worden daarom met een korting aangeboden. Voor een extra scherp geprijsde elektrische fiets hoef je dus niet perse naar de fietsoutlet. En maak van je tweedekansje een volwaardig vervoersmiddel en ‘pimp’ je elektrische fiets met de fietsaccessoires die jij handig vindt.

Tweedekans = extra laag geprijst

Een tweedekansjes is extra voordelig geprijsd. Vind je het niet erg om een fiets te kopen met lichte gebruikssporen en betaal je graag de laagste prijs? Dan is een tweedekans fiets iets voor jou!

Extra controle op tweedekansjes

Alle fietsen worden gecontroleerd, ook als deze gebruikt wordt als demomodel oid. Als fietsen beschadigd zijn of terugkomen als demomodel worden de elektrische fietsen nogmaals gecontroleerd en krijgen ze het label 'Tweedekansje'. De tweedekans elektrische fietsen worden dus dubbel zo goed gecheckt!

Technisch net als nieuw

Technisch gezien is een Tweedekansje net als nieuw. Een tweedekans elektrische fiets ziet er misschien qua uiterlijk soms ander uit. Maar schoonheid zit niet van buiten. Deze fietsen zijn van binnen net zo mooi als hun gloednieuwe broertjes.

Fietsaccessoires maken de e-bike

De accessoires maken de fiets. Nu steeds meer mensen op een speed-pedelec of een elektrische fiets rijden, zien we ook een toename in het aanbod aan fietsaccessoires en -onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende handige fietstassen- en krattenfietscomputerskinderzitjes, navigatiesystemen en fietsverlichting.  Dat maakt het fietsen op een e-bike namelijk een stuk leuker en gemakkelijker. Maak van je e-bike een volwaardig vervoersmiddel en ‘pimp’ je elektrische fiets met de fietsaccessoires die jij handig vindt.