Win een Wheelylift fietsopbergsysteem!

Gun jezelf ruimte!

De Wheelylift is uniek, simpel en  ruimtebesparend. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op. Door het zwenkbare mechanisme van de Wheelylift stalt u de fiets(en) ook heel makkelijk in smalle, kleine ruimtes, zodat u er gewoon langs kunt lopen. De Wheelylift is zeer onderhoudsvriendelijk en toepasbaar in elke omgeving.

Binnenkort zelf een Wheelylift thuis? Dat kan! Maak kans op een Wheelylift fietsopbergsysteem ter waarde van € 162,- ! 

Meedoen is simpel: geef antwoord op de onderstaande prijsvraag en u doet al mee! Wordt u de gelukkige winnaar van dit handige opbergsysteem?

Wheelylift: uniek, simpel en ruimtebesparend
Het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard. De Nederlandse uitvinder van de Wheelylift kwam erachter dat er geen handig systeem was om fietsen aan op te hangen die zwaarder waren dan 10 kilo. Hij bedacht een manier waarop dat wel kon. De ruimtebesparing die het verticaal ophangen van de fietsen opleverde, kon tot 60 procent oplopen. Wheelylift.com verfijnde het product en maakte het opbergsysteem geschikt voor iedereen. Lees alle kenmerken op de website van Wheelylift !

Wilt u ook zo’n handig fietsopbergsysteem winnen? ElektrischeFietsen.com geeft maar liefst tweemaal een Wheelylift weg. Geef snel antwoord op de onderstaande prijsvraag en vul uw gegevens in! Het antwoord kunt u vinden op www.wheelylift.com.

INZENDINGEN ZIJN GESLOTEN!